Zo verlies je snel en doeltreffend gewicht - Follow Me Around
*/
Gezondheid

Zo verlies je snel en doeltreffend gewicht

Heel wat vrouwen dromen er van om enkele kilo’s te vermageren. Helaas blijft het vaak bij dromen en is het niet altijd eenvoudig om snel gewicht te verliezen. Toch hoef je er niet echt grote veranderingen voor te doen. Mits enkele kleine aanpassingen kun je al snel het gewenst aantal kilo’s kwijt geraken.

Poets regelmatig je tanden

Dit is echt geen grap, maar je moet het wel op het juiste moment doen. ’s Avonds bijvoorbeeld wanneer je naar een film kijkt en plots goesting hebt in een “late night snack” zoals een stuk chocolade of iets anders. Als je op dat moment je tanden poetst, dan verdwijnt het hongergevoel instant. Op die manier zal je die “late night snack” dus links laten liggen en verzorg je je tanden goed; twee vliegen in één klap!

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concentreer je op het eten

Wanneer je je tijdens het eten echt focust op je maaltijd, dan zal je minder snel je eten opeten. Kijk je tijdens het eten naar televisie of lunch je over de middag aan je bureau, dan zal je zal veel sneller alles opeten, waardoor je ook veel meer calorieën binnen zal krijgen. Wetende dat onze hersenen na 20 minuten ongeveer een teken van verzadigdheid geven, is het dus beter dat je trager eet.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek jezelf een buddy

Wanneer je van plan bent om enkele kilo’s te vermageren, kan het handig zijn om samen met iemand anders je aangepast dieet te volgen. Op die manier zit je samen met iemand in dezelfde situatie en staat vermageren dus centraal bij jullie twee. Vooral op de momenten wanneer je het iets moeilijker hebt om je dessert of snack links te laten liggen, kun je steun zoeken bij je buddy.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beloon jezelf voor je prestatie

Vermageren mag niet onderschat worden. Voor heel veel mensen is dit echt een ongelofelijke prestatie. Het gevoel dat je hebt wanneer je het gewenste aantal kilo’s verloren hebt, is dan ook ongelofelijk. En dat verdient eigenlijk een beloning. Daarom kan het leuk zijn om jezelf te belonen op het einde van de rit. Zo heb je iets om naar uit te kijken en weet je ook weer wat je met je geld moet doen!