Jolien (32) uit Zaventem: "Ik krijg altijd 30% korting op restaurant" - Follow Me Around
Eten & Drank

Jolien (32) uit Zaventem: “Ik krijg altijd 30% korting op restaurant”

Samen met de vriendinnen of gewoon met z’n tweetjes gezellig op restaurant gaan eten, voor Jolien (32) uit Zaventem (inzetfoto) is het bijna een hobby geworden. Meerdere keren per week gaat ze samen met enkele vaste vriendinnen of met haar vriend op restaurant. Doordat ze zelf geen andere hobby heeft kan ze zich deze “hobby” dus veroorloven. “Ik heb inderdaad geen andere hobby zoals zoveel mensen bijvoorbeeld gaan sporten of een verzameling hebben. Het geld dat ik daaraan niet uitgeef kan ik dus gebruiken om gezellig op restaurant te gaan eten”, aldus Jolien.

Vaak gaan uiteten is een dure hobby

Voor heel wat mensen is gaan uiteten zeker geen evidentie, ook voor Jolien is het niet vanzelfsprekend. “Het is een erg leuke hobby, maar meerdere keren per week gaan uiteten is natuurlijk ook een redelijk dure hobby. Zeker als je echt lekker wil gaan eten ben je al snel redelijk wat geld kwijt. We kunnen de rekening wel steeds delen door drie of vier personen, maar uiteindelijk betaal ik toch steeds mijn deel.”

“Ik krijg altijd 30% korting op restaurant”

Jolien met haar Restopass: “Dankzij dit wonderkaartje al honderden euro’s bespaard”

Toch kan Jolien dankzij een handig trucje steeds tot 30% korting krijgen wanneer ze samen met haar vriendinnen op restaurant gaat eten. “Een tijdje terug vroeg iemand mij waarom ik geen gebruik maakte van RestoPass. Daarmee krijg je steeds 30% korting bij meer dan 700 verschillende restaurants in België en Luxemburg. Op het eerste zicht was dit te mooi om waar te zijn, maar toen ik voor het eerst mijn RestoPass gebruikt had, kon ik mijn ogen niet geloven. Bij de afrekening kreeg ik inderdaad 30% korting op de rekening die ik moest betalen: ongelofelijk!

“Voel me net als een koningin”

“Een RestoPass is net zoals een treinabonnement in 1ste klasse. Als lid word je zoals elke andere klant welkom geheten en bediend. Alleen: reserveren is niet nodig. En doet je dat toch, dan hoeft je helemaal niet te vermelden dat je RestoPass kaarthouder bent. Ook wanneer je het restaurant binnenkomt, moet je dit niet aankondigen. Gewoon je kaart tonen op het moment van de rekening, en dan krijg je 30% korting.”

“Je moet goed gek zijn om het niet te doen”

Wanneer je de RestoPass aangevraagd heb, kun je er meteen al je voordeel uithalen. “Vorige week ging ik samen met drie vriendinnen eten in een deelnemend restaurant. Op het einde van de avond kregen we een rekening van €150. Na vertoon van mijn RestoPass kreeg ik meteen €45 korting, waardoor we slechts €105 moesten betalen. Gedeeld door vier personen moesten we uiteindelijk slechts €26,95 per persoon betalen. Da’s peanuts!” getuigt Jolien.

Meer dan 700 verschillende restaurants

Het leuke van RestoPass is dat je korting krijg in meer dan 700 verschillende restaurants. “Inderdaad, zo vind je altijd wel een restaurant waar je eens wil gaan eten. Erg handig is dat je op de website van RestoPass alle restaurants terug kunt vinden waar je korting krijgt met je kaart”, besluit Jolien.

Een overrompelend succes

Al duizenden Vlamingen vroegen intussen hun RestoPass aan. Bovendien heeft Restopass nu een tijdelijke promotie lopen. De eerste 500 kunnen tot het eind van deze maand via deze link een gratis RestoPass aanvragen, die 1 maand geldig is. Deze wordt niet verlengd, dus je kan hun service uittesten en achteraf beslissen of je de kaart uiteindelijk houdt. Indien je van deze actie wil genieten, wees er dan snel bij, want op = op.

Door: EHE

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *