Vaarwel administratieve last, hallo goedkope energietarieven - Follow Me Around
Adv.

Vaarwel administratieve last, hallo goedkope energietarieven

Heb je een hekel aan de administratieve rompslomp die bij het veranderen van energieleverancier komt kijken? Maar zint het je ook niet dat de energieprijzen om de haverklap de hoogte in gaan? Deze situatie kan verleden tijd zijn! Kersverse startup June belooft een einde te maken aan die horror.

Waarom June-klant worden?

Besparen zonder zelf je tellers in de gaten te houden en leveranciers onderling te vergelijken? Zeg nu zelf, dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar wanneer je aansluit kan je hier binnenkort zelf van genieten.

Automatische aanpassing

Aan de hand van een slimme meterlezer – die gratis wordt meegeleverd met de dienst – houdt June je verbruik in de gaten. Hierdoor kunnen ze de beste deal voor je aangaan die past bij je persoonlijke verbruik. Door hun jarenlange ervaring in de sector betaal je dus nooit meer te veel.

Gegarandeerde besparing

June belooft je bovendien dat je besparing hoger is dan de kost van de dienst, die €5 per maand bedraagt. Indien dit uitzonderlijk niet het geval zou zijn, betalen ze je gewoon het verschil terug.

Inzicht in je verbruik

Op het online platform heb je de mogelijkheid om nauwkeurig je verbruik en je verworven besparing op te volgen. Je maandelijkse voorschotfacturen worden op basis van deze gegevens ook aangepast zodat je nooit te veel betaalt.

Persoonlijke dienst

June is onafhankelijk van energieleveranciers en gaat dus steeds op zoek naar het beste tarief voor jou persoonlijk. Hoe meer mensen gebruik maken van hun diensten, hoe betere deals ze ook zullen kunnen onderhandelen met de leveranciers. Want samen staan we nu éénmaal sterker. Word dus lid van de community en ijver zelf mee voor meer slagkracht. Omdat June de klant op de eerste plaats zet, kan je aangeven wanneer je enkel wil switchen tussen groene tarieven.  Ook wanneer je liever niet aan een bepaalde leverancier gelinkt wordt, kan je dit vermelden. June krijgt een commissie op de gerealiseerde besparingen en zal dus steeds haar beste beentje voorzetten om de beste deals te zoeken.

Lid in slechts 3 stappen

Om je aan te sluiten moet je amper 3 stappen doorlopen.

  1. Stuur je gegevens in en ontvang na een eerste betaling je meterlezer.
  2. Na de installatie van de meterlezer, volgt er een meetperiode waarin je persoonlijke situatie in kaart wordt gebracht.
  3. Na maximaal zes maanden vindt de eerste wissel plaats. Nu kan je ook je besparingen volgen op je smartphone, tablet of PC. Wanneer er een beter tarief beschikbaar is, schakel je automatisch over.

Wacht echter niet te lang. Omdat June de mening van de leden erg belangrijk vindt, kan je enkel inschrijven in fases. Nieuwe klanten kunnen ten vroegste in april 2017 deel worden van de community, omdat de eerste maanden van dit jaar al volledig volzet zijn door andere gegadigden.