Steeds de goedkoopste energieleverancier? Dat kan dankzij June! - Follow Me Around
*/
Adv.

Steeds de goedkoopste energieleverancier? Dat kan dankzij June!

Dat onze energiemarkt de laatste jaren erg verbrokkeld is, is duidelijk geworden aan het grote aantal van verschillende energieleveranciers die momenteel hun diensten aanbieden. Doordat er zoveel verschillende energieleveranciers zijn, is het voor ons (de consumenten) erg moeilijk geworden om nog door de bomen het bos te zien.

Daarmee bedoelen we dat het erg moeilijk geworden is om te weten welke energieleverancier er nu het beste past bij jou situatie, en welke energieleverancier er dus voor jou de goedkoopste is. Natuurlijk kun je zelf de verschillende tarieven en formules met elkaar gaan vergelijken, maar dat vergt heel wat tijd en vaak ook heel wat moeite.

Maar het kan ook anders. Dankzij June hoef je helemaal niks meer te doen om de goedkoopste energieleverancier voor jou te vinden. Geen administratieve rompslomp, geen onduidelijke informatie en te hoge facturen. June zoekt voor jou de best passende energieleverancier en dus ook de meest voordelige.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de diensten die June aanbiedt, moet je je hiervoor inschrijven. Na het invullen van enkele gegevens en het ingeven van je persoonlijke voorkeuren krijg je de slimme meterlezers opgestuurd.

Die slimme meterlezers moet je vervolgens installeren volgens de meegegeven instructies zodat June de eerste meetperiode kan analyseren. Tijdens deze periode van 1 tot 3 maanden neemt June ook contact op met je huidige leverancier.

Na ten laatste zes maanden kiest June voor jou een nieuwe energieleverancier en vanaf dan kun je ook makkelijk de gerealiseerde besparingen raadplegen op smartphone, tablet of PC. Wanneer er in een interessante deal opduikt die past bij jouw verbruik, brengt June jou op de hoogte van de overschakeling.

Wat zijn de voordelen?

  • Alles wordt voor jou geregeld, je hoeft helemaal niks te doen.
  • June verzekert jou dat je altijd meer bespaart dan de dienstverlening je kost.
  • Steeds inzicht in je persoonlijk verbruik: volledige transparantie.
  • June wordt niet betaald door energieleveranciers en werkt dus enkel voor jou.
  • June zoekt automatisch de beste prijzen

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan snel en eenvoudig via de overzichtelijke website van June. Daar vind je nog heel wat extra informatie over het unieke concept.

Wees er snel bij!

Besparen op energiekosten; iedereen wil het wel. En dat is te zien aan het aantal inschrijvingen bij June. Als je je vandaag nog inschrijft, dan kan de dienst voor jou ten vroegste starten begin april. De maanden daarvoor zijn allemaal reeds volzet, vanwege het grote succes.