Scoren op Tinder? Check deze 5 tips! - Follow Me Around
*/
Technologie

Scoren op Tinder? Check deze 5 tips!

De laatste maanden, jaren, was er heel wat te doen rond de nieuwe datingapp Tinder. Via deze app kun je snel en eenvoudig op zoek gaan naar vrijgezellen die bij jouw in de buurt wonen. Je downloadt de app op je smartphone, je koppelt de app aan je Facebookaccount, past wat instellingen aan en je bent klaar om op zoek te gaan naar een mogelijke match via de app van Tinder.

Het lijkt allemaal zeer eenvoudig, maar is het toch moeilijker dan dat het lijkt. Niet iedereen komt meteen in contact met de gewenste date, en wat als je dan toch in contact komt met iemand waar je mee op date wil? Moeilijk allemaal! Wij verzamelden vijf Tindertips waardoor de kans op een succesvolle match/date via Tinder een stuk groter wordt.

Wees geduldig

Mannen en vrouwen: wees geduldig! Zoals bij heel veel zaken moet je ook bij Tinder geduld uitoefenen. Niet iedereen is op hetzelfde moment als jij in de mogelijkheid om zijn of haar smartphone te checken. Geef de persoon aan de andere kant wat tijd om te reageren op je berichtje dat zopas verstuurd hebt.

1

Hou het simpel

Wanneer je voor het eerst een bericht verstuurt naar iemand, probeer het dan simpel te houden. Stel je voor dat je zelf een lang bericht ontvangt, dan zal je meteen minder interesse hebben om te antwoorden. Probeer dus zelf ook een leuk en simpel berichtje te versturen dat het voor de persoon aan de andere kant makkelijk maakt om te antwoorden. Naar verloop van tijd kun je dan wat meer vragen beginnen stellen en kun je jezelf wat persoonlijker gaan opstellen tegenover je date.

Speel niet al je troeven uit

Tijdens een sms gesprek is het belangrijk dat je niet meteen al je mogelijke troeven uitspeelt. Het is belangrijk dat je nog enkele zaken voor achterhoudt voor het geval je samen op date zou gaan. Op die manier heb je dan iets om over te praten en zal alles een stuk vlotter verlopen. Wanneer je tijdens je sms gesprek meteen alles over jezelf verklapt, dan zal je tijdens je date niet weten waarover je moet praten.

2

Verzamel zoveel mogelijk informatie

De weinige informatie die je krijgt tijdens je sms gesprekken moet je proberen zo goed mogelijk te onthouden. Aan de hand van die informatie kun je dan een date fixen. Wat eet ze graag, waar gaat ze graag heen, welke sport beoefent hij, met welke auto rijdt hij, … Al deze zaken helpen je om een plek te kiezen voor je date en om zo hoge punten te scoren bij je date!

Het is en blijft een eerste ontmoeting

Hou tijdens je eerste date steeds in je achterhoofd dat het nog altijd maar een eerste ontmoeting is met iemand. Probeer er zo weinig mogelijk van te verwachten. Wanneer je verwachtingen te hoog zijn, dan is de kans groot dat je achteraf ontgoocheld zal zijn omdat je er meer van verwacht had. Een eerste ontmoeting met iemand verloopt namelijk niet altijd volgens plan.

3