Niet tevreden over uw website? Deze startup biedt gratis hulp! - Follow Me Around
*/
Technologie

Niet tevreden over uw website? Deze startup biedt gratis hulp!

 

Als onderneming is het belangrijk om steeds vooruitstrevend te zijn. Zo kan een bedrijf niet meer zonder verschillende technologische snufjes, die eigenlijk geen snufjes meer zijn, maar die ondertussen gewoon basics voor een bedrijf geworden zijn. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een duidelijke, overzichtelijke website die doet waarvoor hij gebouwd is: potentiële klanten overtuigen en bestaande klanten informeren.

82% van de Belgen zit dagelijks op internet

De laatste jaren is steeds vaker gebleken dat een website voor een bedrijf erg belangrijk geworden is. Uit een studie van de Wereldbank blijk dat 82,2% van de Belgische bevolking dagelijks in aanraking komt met internet. Een goede website is voor de meeste bedrijven slechts een kleine investering met vaak een erg groot rendement tot gevolg. Althans, indien uw website opgeleverd werd door een professionele firma met kennis van webdesign en zoekmachines. In Nederland is dit intussen al 94%.

Google verwijdert oude websites uit z’n zoekresultaten

Een website die geen klanten oplevert, is vaak ook een website die niet geoptimaliseerd is voor smartphones. Ook voor Google is dit menens. Sinds 1/1/2015 zijn er immers meer mensen die hun zoekmachine gebruiken met een smartphone of tablet, dan met een traditionele desktop pc. Sinds 2015 gaat Google daarom proactief websites verwijderen uit de zoekmachines, die niet geschikt zijn voor smartphonegebruik.

Een grote misvatting bij vele ondernemers

Vele ondernemers denken dat een goede website, ook een dure website is. Maar niets is minder waar. Veel reclamebureaus hebben een uitstekende kennis van fotografie en maken visueel prachtige websites. Met als grote nadeel, dat dergelijke websites op vlak van zoekmachines vaak een heuse ramp zijn. Een website is meer dan een online visitekaartje met wat professionele foto’s , ook onder de motorkap moet een site anno 2017 voldoen aan de strenge vereisten van de zoekmachines. Tenzij men veel geld wil betalen voor een website die niets oplevert.

Vlaamse startup komt met geniale oplossing

Toch hebben heel veel bedrijven nog te vaak een onduidelijke, onoverzichtelijke en vooral gedateerde website die helemaal niet strookt met de huisstijl van het bedrijf. De reden hoeft niet ver gezocht te worden: tijd. Als ondernemer moet je je merendeels van de tijd bezighouden met andere zaken dan met het bouwen van een website. Vaak met zaken die wellicht nog belangrijker zijn om je bedrijf te runnen zoals het hoort. Bovendien zorgt de startup voor een website die écht bij je onderneming past, én meteen ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines en smartphones.

Daar heeft de startup Webdesign / Leads For You iets op gevonden. Als ondernemer kun je gratis advies aanvragen bij Webdesign / Leads For You over het bouwen van een website. Vervolgens gaat Webdesign / Leads For You gratis offertes aanvragen bij tientallen webdesigners met het oog op een nieuwe website. Het grote voordeel is dat je je als ondernemer niet hoeft bezig te houden met de website, maar dat je je als ondernemer volledig kan focussen op het bedrijf.

Meteen een schot in de roos

De formule van Webdesign/ Leads For You blijkt na slechts enkele maanden al een echte succesformule te zijn. “Heel wat ondernemers zijn op zoek naar een nieuwe website die voldoet aan de laatste nieuwe voorwaarden, maar hebben eigenlijk te weinig tijd om zich hier mee bezig te houden. Dat wij dat werk in hun plaats doen is voor een bedrijf mooi meegenomen. Dat merken we ook aan de aanvragen die we de laatste maanden amper konden bijhouden”, aldus de startup Webdesign / Leads For You.

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend meer informatie aanvragen op LeadsForYou.be. Vanaf 1 februari 2017 wordt de gratis dienstverlening tijdelijk ‘on hold’ gezet, om de kwaliteit van de dienstverlening te behouden. Wie interesse heeft, is er dus best nog snel bij.

7 Comments

  1. Onze website werkt 5 jaar geleden gemaakt door een kennis. Dat kostte ons nagenoeg niets, maar de website levert ons ook geen nieuwe klanten op en de bezoekersaantallen zijn erg laag. Ik ben dus wel geneigd om eens advies te vragen want ik vraag me af of het wel beter kan.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *