Mama's die vaak online shoppen? Dit is voor jullie! - Follow Me Around
Shopping

Mama’s die vaak online shoppen? Dit is voor jullie!

Altijd korting krijgen op je online aankopen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dankzij de FamilyCard, een ambitieuze startup uit Aalst, is het wel degelijk realiteit geworden. Zij ontwikkelden afgelopen zomer FamilyCard.be, een digitale webshop klantenkaart waarmee je altijd korting krijgt bij intussen al meer dan 183 Belgische én internationale webshops. Ook grote namen zoals Collishop, MediaMarkt en Coolblue sloten zich reeds aan. Wij zochten het voor jullie uit.

Erg populair bij mama’s die vaak online shoppen

Naast studenten blijken ook mama’s erg gewonnen te zijn voor het concept van FamilyCard. De reden hiervoor is simpel. Heel wat mama’s maken wegens tijdsgebrek gebruik van het internet om zo hun online aankopen te doen van achter de computer. Denk maar aan het online bestellen van pampers, het boeken van een reis, bestellen van maaltijdboxen, … FamilyCard speelt hier op in en wist meteen al een pak webshops te strikken die erg populair zijn bij mama’s , waaronder Hema, Booking.com, Collishop, Farmaline, Ici Paris XL en La Redoute.

“Ik bespaarde al 179,12 EURO”

Ook de 39-jarige Anne uit Kortrijk heeft al een tijdje een FamilyCard en is er zeer tevreden over. “Een vriendin van mij die twee kindjes heeft vertelde mij over de voordelen van FamilyCard en hoeveel ze hierdoor al bespaard had. Eerst kon ik het niet geloven, maar al na de eerste maand had ik 57,03 euro bespaard. Bij de start van het nieuwe schooljaar was het boodschappenlijstje erg lang: schoolgerief, boeken, boekentas, … Gelukkig kon ik bijna alle dingen van mijn lijstje online aankopen bij de webshops via FamilyCard en kreeg ik dankzij FamilyCard véél meer korting dan met een traditionele klantenkaart bij de supermarkt of een lokale handelaar. Zo kon ik in totaal sinds de start van het nieuwe schooljaar al 179,12 euro besparen. Het lijkt niet te geloven, maar het is gewoon de realiteit. Met het geld dat we sparen, kopen we mooie kledij voor onze 2 kids. Of we trakteren onszelf op een avondje uit”, legt Anne uit.

Anne (39) uit Kortrijk: “Met de korting die we sparen, gaan we op het einde van de maand lekker uiteten”

Waar zitten de addertjes dan?

Niets is gratis, dus waarom zou een FamilyCard dat wel zijn? We vroegen het Dhr. Willems (36), oprichter van FamilyCard. “FamilyCard is 100% gratis en zal dat ook altijd blijven. Wij verdienen ons geld immers aan reclame inkomsten, waardoor we het platform volledig gratis kunnen houden. Bovendien wordt alle data veilig opgeslagen en in onze privacy verklaring staat glashelder omschreven dat deze nooit doorgegeven of doorverkocht zal worden aan derden.” De Aalstse startup heeft trouwens ambitieuze plannen: “We willen eerst België veroveren, en hebben al plannen gemaakt voor Frankrijk en Duitsland. Dat ons concept aanslaat, is duidelijk. We hadden één week na lancering al meer dan 1.000 leden” aldus Willems.

Tijdelijk €5 gratis tot eind deze maand

Momenteel heeft FamilyCard een actie lopen, waarbij elk nieuw lid €5 gratis krijgt indien hij een account aanmaakt. Wegens het gigantische succes is deze actie maar eenmalig. Wie hier dus nog van wil profiteren, schrijft zich best in voor 31 maart 2018. (nvdr)

7 Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *