Kledingtips voor kleine vrouwen - Follow Me Around
*/
Fashion

Kledingtips voor kleine vrouwen

Heel veel vrouwen ergeren zich vaak aan het feit dat ze klein zijn. Zeker wanneer ze op internet foto’s zien van modellen met oneindig lange benen denken ze vaak bij zichzelf: “was ik maar iets groter”.

Ook in het pashokje denken heel veel vrouwen dit vaak. Lange mouwen en broekspijpen zijn voor kleinere vrouwen vaak te lang, waardoor je als vrouw heel wat kledingstukken niet kunt dragen. Maar niet getreurd, wij zochten enkele tips op waardoor je je als kleine vrouw helemaal zonder problemen fashionable kunt kleden.

Wees tevreden

De eerste tip en waarschijnlijk ook de beste tip die we meegeven, is om gewoon tevreden te zijn met wat je hebt. Akkoord, je bent misschien niet van de grootste, maar iedereen heeft wel iets. Sommige mensen zijn te dik, andere mensen zijn dan weer te mager, sommige mensen zijn dan weer te groot, …

Shoppen op de kinderafdeling

Tijdens het shoppen hou je best zo weinig mogelijk rekening met de maten van de verschillende kledingstukken. Je kijkt best naar de lengte van de mouwen en de broekspijpen of naar de breedte van een kledingstuk. Wie klein is kan trouwens ook shoppen bij de kinderafdeling. Vaak zijn de grootste kindermaten perfect en scoor je nog eens artikelen die je niet terugvindt bij de volwassenen.

1

Voordelen tijdens de koopjesperiode

Naast het feit dat je ook kunt shoppen bij de kinderafdeling, heb je als kleinere vrouw ook voordelen tijdens de soldenperiode. Vaak blijven de kleinere maten en de grotere maten als laatste over.

Durf lange kleedjes dragen

Niets leuker dan tijdens een warme zomer dag een maxi dress te dragen. Heel vaak denken kleine vrouwen dat ze door een maxi dress nog kleiner zullen lijken. Maar toch klopt dit niet. Wanneer je de maxi dress juist draag, zal je zelf nog groter lijken!

Crop tops doen je langer lijken

Inderdaad, wanneer je tijdens de zomer nog een t-shirt onder je crop top draagt, zal je meteen een stuk langer lijken. Het t-shirt dat je onder je crop top draagt, is best in een andere kleur. Een crop top kun je ook dragen op een high waisted jeans.

2

Schoenen in dezelfde kleur als je kleding

Wanneer je ervoor kiest om schoenen te dragen in dezelfde kleur als je kleding zal je al gauw merken dat je optisch een stuk langer zal tonen.