Jarne (29): "Dankzij deze simpele truc bespaar ik tot €277 op mijn jaarlijkse energiefactuur" - Follow Me Around
Adv.

Jarne (29): “Dankzij deze simpele truc bespaar ik tot €277 op mijn jaarlijkse energiefactuur”

Ben jij tevreden over je energiefactuur? Nog steeds moeten heel wat Vlamingen te veel betalen voor het verbruik van gas en elektriciteit. En het slechte nieuws is dat de prijzen de komende maanden/jaren niet zullen dalen, integendeel zelfs. Ook in 2017 zullen de prijzen voor elektriciteit verder stijgen. Jarne (29), een industrieel ingenieur uit Gent, vond een geniale oplossing. Wij wisten hem te strikken voor een interview.

Energieleveranciers vergelijken kost tijd en moeite

Waarom niet gewoon overstappen naar een andere energieleverancier? Wel, dat is inderdaad mogelijk. Maar doordat er de laatste jaren zoveel nieuwe energieleveranciers bijgekomen zijn, is het voor heel wat mensen moeilijk om zelf op zoek te gaan naar een andere, goedkopere energieleverancier. Het kost niet alleen tijd, maar ook het kost ook heel wat moeite om zelf de vergelijking te maken tussen de verschillende energieleveranciers, denk maar aan het papierwerk dat hierbij komt kijken. Toch kan het anders, dankzij de Antwerpse startup June. “Dat klopt, vroeger betaalde ik zelf veel te veel voor mijn verbruik, tot ik June leerde kennen en nu steeds een correcte prijs betaal voor mijn energieverbruik”, legt de 29-jarige Jarne Hoenaerts uit Gent uit.

June zoekt de goedkoopste energieleverancier

Hoe June precies werkt, legt Jarne even uit. “Het is eigenlijk vrij simpel. Via de website van June kun je je inschrijven om een beroep te doen op de diensten van June. Daarbij moet je kort enkele gegevens invullen om je te registreren. Enkele dagen na je registratie krijg je de slimme meterlezers van June in de bus die je vervolgens moet installeren, zodat June gedurende de eerste drie maanden je persoonlijke situatie kan analyseren.”


“De meterlezers installeren was kinderspel. Het besparen kon meteen beginnen” aldus Jarne

“Je hoeft helemaal niks te doen”

“Het leuke is dat je eigenlijk helemaal niks moet doen, behalve je registreren natuurlijk, maar da’s alles. Na ongeveer zes maanden kreeg ik een bericht dat ik bij een andere energieleverancier zat, omdat deze een stuk goedkoper was. Via de website van June kan ik makkelijk de gerealiseerde besparingen bekijken en het klopt! Tot nu toe heb ik al ongeveer 277 euro bespaar op mijn energiefactuur! Ik kon het amper zelf geloven. Enkele dagen terug kreeg ik een bericht van June dat er een interessante deal beschikbaar was bij een van de verschillende energieleveranciers en dat mijn energiefactuur nog een stuk goedkoper zal zijn, ongelofelijk toch?”, aldus Jarne die zichtbaar tevreden is over de dienstverlening van June.

Snel zijn is de boodschap

Doordat Jarne uit Gent één van de eersten was om zicht in te schrijven bij June, kon hij meteen profiteren van de uitstekende dienstverlening. Wanneer we nu kijken naar de website van June blijkt dat de eerstvolgende weken al volzet zijn wegens het grote succes. Snel zijn is dus de boodschap!

Wie interesse heeft, kan vrijblijvend een kijkje nemen op https://june.energy/nl

5 Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *