Enkele van de mooiste plekken in Engeland - Follow Me Around
*/
Reizen

Enkele van de mooiste plekken in Engeland

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiebestemming, hoef je het niet altijd ver te zoeken. Vaak zijn er heel wat mooie plaatsen die wij Belgen nog nooit bezocht hebben, ook dichtbij België. Zo heb je in Engeland heel wat verschillende plekken die echt de moeite waard zijn om eens te bezoeken. De typische Engelse sfeer die er hangt, zorgt ervoor dat je verblijf in Engeland onvergetelijk wordt.

Buttermere

Buttermere is een prachtig voorbeeld van zo’n plaats. Buttermere ligt in Lake District en wordt door heel veel toeristen aangeduid als ideale vakantiebestemming. Naast de idyllische foto’s die je er kunt maken van het meer en de natuurlijke omgeving, is het er ook helemaal tot rust komen tijdens een zalige wandeling in de ongerepte natuur.

1

St Ives

Nog zo’n schilderachtige plek is het kuststadje St Ives, gelegen in Cornwall. Wie er voor de eerste keer komt, waant zich precies op een tropisch eiland ergens in de Caraïben, terwijl je eigenlijk gewoon in Engeland bent. Tegenwoordig is St Ives goed gekend bij de toeristen, maar vroeger was St Ives enkel en alleen gekend bij de kunstenaars. De super gezellige jachthaven is een must tijdens je bezoek aan St Ives.

2

Swaledale

Je kent de beelden misschien wel: lange, groene uitgerekte heuvels met stenen muurtjes en witte schapen die staan te grazen. Wel, zo’n beelden kun je zien in Swaledale in Yorkshire. Leuke plek om prachtige foto’s te maken van een typisch Engels landschap, zeker wanneer er net nog enkele Swaledale schapen voorbijkomen.

3

Stonehenge

Dit is waarschijnlijk één van de meest gekende plekken van Engeland, zo niet de meest gekende plek. Tijdens je reis naar Engeland mag een bezoek aan Stonehenge in Wiltshire zeker en vast niet ontbreken. Deze geheimzinnige plek bezoek je het best tijdens zonsondergang of wanneer er laaghangende mist aanwezig is.

4