Betalen voor PS4 games? "Dat is al lang verleden tijd!"
Shopping

Nooit meer betalen voor PS4 games

Iedereen die een Playstation 4 heeft kijkt telkens opnieuw vol verlangen uit naar de release van een nieuwe game. Wanneer de game eindelijk in de winkelrekken ligt heb je maar één doel voor ogen: het spel kopen en zo snel mogelijk uitspelen. Maar zeker als je een echte gamer bent, dan weet je ook dat games voor de verschillende consoles zoals bijvoorbeeld Xbox en Playstation redelijk veel geld kosten, zeker als het echt een populair spel is.

“Ik betaal niets voor mijn PS4 games”

Maar waarom zou je altijd de volle prijs betalen als je de laatste nieuwe games ook bijna gratis kunt krijgen? Dat is net wat de 27-jarige Bert uit Waregem ook dacht. “Via een goede vriend van mij leerde ik een tijdje terug OpinionWorld kennen. Ondertussen vul ik al bijna twee jaar enquêtes in waarvoor ik in ruil punten krijg. Die punten kan ik vervolgens omwisselen voor bonnen bij verschillende winkels zoals MediaMarkt of Fnac. De punten kun je opsparen en zo bepaal je zelf wanneer je jouw punten inruilt. Bovendien heb je bij OpinionWorld ook de mogelijkheid om je punten in te ruilen voor cash geld via PayPal”, aldus Bert.

“Intussen heb ik weer mooi €51,82 gespaard. Tijd voor een nieuwe game!”

Regelmatig nieuwe games dankzij de enquêtes

Zelf is Bert een fervente gamer en probeert hij op regelmatige basis zijn punten in te ruilen om zo enkele nieuwe PS4-games te kopen. “Van zodra ik een vrij moment heb, probeer ik een enquête in te vullen zodat ik regelmatig mijn punten kan omwisselen. Afhankelijk van de game die ik wil kopen wissel ik mijn punten dan om tegen een bon van MediaMarkt, Fnac of kies ik ervoor om mijn punten om te ruilen tegen cash via PayPal. Op die manier kan ik geregeld nieuwe PS4-games kopen zonder dat ik er iets moet voor betalen. Voor een die hard gamer zoals ik is die afwisseling erg leuk!”, legt Bert uit.

Kans op 1.000 euro

Maar naast de punten die je verdient met de enquêtes maak je ook een grote kans om zomaar 1000 euro te winnen. “Elke drie maanden geeft OpinionWorld 1000 euro weg aan een gelukkige winnaar. Via via heb ik vernomen dat er tot nu toe erg weinig mensen enquêtes invullen en dus is de kans veel groter dat ik binnenkort misschien wel de gelukkige winnaar zou kunnen zijn van die 1.000 euro! Stel je voor hoeveel games ik daarmee kan kopen” besluit Bert.
Geïnteresseerden kunnen zich ook gratis aanmelden op https://www.opinionworld.be/nl-be
– EHA