Dit zijn de mooiste trouwlocaties ter wereld - Follow Me Around
*/
Reizen

Dit zijn de mooiste trouwlocaties ter wereld

Burj Al Arab

Dit iconisch en gekend hotel in Dubai, de Verenigde Arabische Emriaten is niet alleen één van de mooiste trouwlocaties ter wereld, maar tevens ook één van de duurste trouwlocaties ter wereld. Alle huwelijken die plaatsvinden in het Burj Al Arab hotel vinden plaats op de bovenste verdieping van het gebouw, waar je een indrukwekkend panoramisch zicht hebt op de moderne stad en het prachtige aangelegde strand.

1

Governor’s Camp

Deze luxe safari campings en lodges in Kenia zijn voor heel veel mensen de droomlocatie om aan elkaar het ja-woord te geven. Je bent er omringd door leeuwen, olifanten en andere wilde dieren terwijl je trouwt. Het klinkt gevaarlijk, maar toch kan het in dit prachtige natuurreservaat. Wie het liever iets veiliger houdt, kan ervoor kiezen om met een luchtballon over het reservaat te vliegen.

2

Reethi Rah Resort

Dit exclusieve resort op de Malediven staat bij heel wat koppels op de eerste plaats in hun lijstje van droomlocaties om te trouwen. Wie zijn toekomstige echtgenote eens echt wil verrassen met een trouw op een unieke locatie, zit in het Reethi Rah Resort aan het juiste adres. Voor ongeveer 40.000 dollar krijg je een verzorgde ceremonie op een typisch wit strand. Het exotisch diner, de palmbomen, een lokale muziekband en het prachtige weer maken het geheel helemaal af.

3

The Plaza in New York

Wie regelmatig naar series zoals Seks And The City of Gossip Girl gekeken heeft, kent dit hotel vast wel. In The Plaza in New York zijn al heel wat beroemdheden zoals Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Eddie Murphy, … in het huwelijksbootje getreden. Voor ongeveer 92.000 dollar kun je het hotel afhuren voor je huwelijk en krijg je de catering, een op maat gemaakt bruidstaart en een prachtige suite voor de bruid en bruidegom.

4

Trouwen in Bali

Volgens velen is Bali één van de mooiste trouwlocaties in het buitenland. De typische groene rijstvelden, de vulkanen, de bergen en vooral de super gastvrije bevolking zorgt ervoor dat je huwelijk op Bali een onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien vallen de prijzen ter plaatse enorm goed mee.

5

Montego Bay in Jamaica

Wie wil trouwen op een tropische locatie, kan dat doen in Montego Bay in Jamaica. Op dit eiland kun je trouwen op heel wat verschillende locaties: op het strand, in de bergen, onder een waterval, … Hou er wel rekening mee dat het een eindje vliegen is om je eindbestemming te bereiken.

6