Dit fruit helpt je gewicht te verliezen - Follow Me Around
*/
Eten & Drank

Dit fruit helpt je gewicht te verliezen

Gewicht verliezen is vaak voor heel wat mensen een utopie. Vooral aan het begin van de zomer of naar aanloop van de zomer, willen heel wat vrouwen enkele kilo’s afvallen om er goed uit te zien in bikini of badpak tijdens de zomer. Maar op commando vermageren is vaak niet eenvoudig, laat staan leuk om te doen. Toch zijn er bepaalde zaken die je kunnen helpen wanneer je enkele kilo’s kwijt wil.

Wist je bijvoorbeeld dat er bepaalde fruitsoorten die je helpen om te vermageren? Zo eet je gezond en lekker, terwijl je ook nog eens vermagert. Beter kan toch niet? Wij zochten vijf fruitsoorten uit die je helpen met vermageren. Enjoy!

Kiwi

Deze fruitsoort lust niet iedereen, maar toch is het wetenschappelijk bewezen dat kiwi je kan helpen met vermageren. Kiwi helpt je vooral bij het verbeteren van je stofwisseling en dankzij kiwi heb je ook veel minder snel zin in iets zoets, zoals bijvoorbeeld ongezonde dingen. Kiwi kun je eten tijdens je ontbijt of je kan kiwi ook mengen met ander fruit in een frisse fruitsalade.

1

Pompelmoes

De bitterheid van pompelmoes weerhoudt veel mensen om regelmatig pompelmoes te eten. Indien je snel enkele kilo’s wenst te vermageren, dan zet je toch beter pompelmoes op je menu. Pompelmoes reinigt niet alleen je lichaam, maar het zorgt ook voor je lever en het lost vetten in je lichaam op.

2

Avocado

De laatste maanden is avocado enorm populair geworden. Vooral bij hipsters is avocado echt hot. En volledig terecht ook. Avocado is een zeer gezonde vrucht. Akkoord, er zitten wel redelijk wat vetten in, maar het zijn wel gezonde vetten! Tijdens het eten van een avocado, zal je merken dat je sneller een voldaan gevoel zal krijgen. Avocado bevordert ook de stofwisseling en zorgt ervoor dat je dus meer calorieën zal verbranden.

Appel

Ja hoor, appels helpen je ook bij het afvallen. Het is het ursolzuur in de schil van de appel die je helpen om overtollig vet te verbranden. Bovendien bevatten appels heel veel vezels!

3

Kokosnoot

Een kokosnoot is niet alleen super lekker in een Bounty, maar ook gewoon zo. Het witte vruchtvlees van de kokosnoot bevat net als een avocado heel wat gezonde vetten waardoor je eten een stuk trager verteert en je dus minder snel honger zal krijgen.

4