Anouk (29) uit Rotterdam: "Ik verdien elke maand €20,21 extra" - Follow Me Around
Shopping

Anouk (29) uit Rotterdam: “Ik verdien elke maand €20,21 extra”

Zou jij het leuk vinden om elke maand €20,21 bij te verdienen, zonder hiervoor eigenlijk veel te moeten doen? Het lijkt op het eerste zicht een droom, maar voor de 29-jarige Anouk uit Rotterdam is het werkelijkheid. “Enkele maanden terug zag ik op het Internet een advertentie van OpinionWorld, een website die ik niet kende. Op de advertentie stond dat je via een eenvoudige manier een aardig zakcentje kon bijverdienen. Meteen dacht ik aan andere, gelijkaardige websites die ik in het verleden al geprobeerd had, maar die niet bleken te werken. Toch besloot ik mijn kans te wagen en nadat ik voor de eerste keer het geld op mijn zichtrekening zag verschijnen was ik echt overtuigd van deze website”, bevestigt Anouk.

“Het is kinderspel. Iedereen kan het”

Na een tijdje bleek OpinionWorld de ideale bijverdienste te zijn voor Anouk. “Inderdaad. Het enige wat je moet doen om te beginnen is je gratis inschrijven (een account aanmaken) zodat je toegang krijgt tot alle verschillende enquêtes. Dit zijn vaak grote bedrijven zoals Zalando of Albert Heijn die een nieuw product voorstellen, en jij moet daar dan je mening over geven. Het leuke is dat je voor elke ingevulde enquête ook geld verdient. En je hoeft er niets eens voor buiten te komen, ik doe het vanuit mijn zetel.”

“Elke maand kan je het geld uitbetaald krijgen op je bankrekening of via Paypal. Ik houd alles netjes bij” aldus Anouk

“Ideaal om kerstgeschenken te kopen”

Net zoals heel veel anderen is Anouk op dit moment druk bezig met het zoeken naar leuke kerstcadeautjes. Als alleenstaande mama van 2 kinderen komen de extra inkomsten van OpinionWorld dan ook zeer goed van pas. “Zelf vind ik de Kerstperiode één van de belangrijkste periodes van het jaar. Het is een periode waarin je je naasten eens mag verwennen, en hoe kan je iemand beter verwennen dan met een leuk geschenk? Gelukkig verdien ik dankzij de enquêtes van OpinionWorld elke maand zo’n 20 euro bij, waardoor ik nu mooie geschenken kan kopen voor mijn 2 kinderen. Ik kan niet wachten om ze hun cadeau te geven op Kerstavond”, besluit een enthousiaste Anouk.

Haast je, voor het te laat is

Net als Anouk maken heel veel andere Nederlandse mama’s al gebruik van OpinionWorld. Door dat grote succes heeft de organisatie besloten om binnenkort geen nieuwe leden meer toe te laten. We er nog bij wil zijn, schrijft zich best in voor 31 december 2017.

Meer info op www.opinionworld.nl