Follow Me Around - Your Shopping Magazine

Steeds de goedkoopste energieleverancier? Dat kan dankzij June!

Dat onze energiemarkt de laatste jaren erg verbrokkeld is, is duidelijk geworden aan het grote aantal van verschillende energieleveranciers die momenteel hun diensten aanbieden. Doordat er zoveel verschillende energieleveranciers zijn, is het voor ons (de consumenten) erg moeilijk geworden om nog door de bomen het bos te zien.

Daarmee bedoelen we dat het erg moeilijk geworden is om te weten welke energieleverancier er nu het beste past bij jou situatie, en welke energieleverancier er dus voor jou de goedkoopste is. Natuurlijk kun je zelf de verschillende tarieven en formules met elkaar gaan vergelijken, maar dat vergt heel wat tijd en vaak ook heel wat moeite.

Maar het kan ook anders. Dankzij June hoef je helemaal niks meer te doen om de goedkoopste energieleverancier voor jou te vinden. Geen administratieve rompslomp, geen onduidelijke informatie en te hoge facturen. June zoekt voor jou de best passende energieleverancier en dus ook de meest voordelige.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de diensten die June aanbiedt, moet je je hiervoor inschrijven. Na het invullen van enkele gegevens en het ingeven van je persoonlijke voorkeuren krijg je de slimme meterlezers opgestuurd.

Die slimme meterlezers moet je vervolgens installeren volgens de meegegeven instructies zodat June de eerste meetperiode kan analyseren. Tijdens deze periode van 1 tot 3 maanden neemt June ook contact op met je huidige leverancier.

Na ten laatste zes maanden kiest June voor jou een nieuwe energieleverancier en vanaf dan kun je ook makkelijk de gerealiseerde besparingen raadplegen op smartphone, tablet of PC. Wanneer er in een interessante deal opduikt die past bij jouw verbruik, brengt June jou op de hoogte van de overschakeling.

Wat zijn de voordelen?

  • Alles wordt voor jou geregeld, je hoeft helemaal niks te doen.
  • June verzekert jou dat je altijd meer bespaart dan de dienstverlening je kost.
  • Steeds inzicht in je persoonlijk verbruik: volledige transparantie.
  • June wordt niet betaald door energieleveranciers en werkt dus enkel voor jou.
  • June zoekt automatisch de beste prijzen

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan snel en eenvoudig via de overzichtelijke website van June. Daar vind je nog heel wat extra informatie over het unieke concept.

Wees er snel bij!

Besparen op energiekosten; iedereen wil het wel. En dat is te zien aan het aantal inschrijvingen bij June. Als je je vandaag nog inschrijft, dan kan de dienst voor jou ten vroegste starten begin april. De maanden daarvoor zijn allemaal reeds volzet, vanwege het grote succes.

Zo hou je je nagels gezond ondanks de vele gelmanicures

Voor velen zijn gelmanicures een echt geschenk. Je kunt er je nagels wekenlang of zelfs langer mooi mee houden en ze blijven bovendien mooi glanzend. Toch moet je je nagels goed blijven verzorgen om te vermijden dat ze broos en dun worden.

Smeer je nagels in met olie

Vooraleer je je nagels laat behandelen, smeer je ze zelf best op voorhand in met olie. Door de olie zullen ribbels of andere onregelmatigheden op je nagels opgevuld worden en zal de huid rond je nagels ook beter hydrateren.

Gebruik een goede basecoat

Wanneer je je nagels met gel laat behandelen, is het belangrijk dat je een stevige basecoat gebruikt. Zo kun je je nagels beschermen tegen de verschillende chemische producten die in de gelnagellak zitten en herstellen de groeven in je nagels ook een stuk sneller.

Hou je nagels kort

De behandeling met gelnagellak kan ervoor zorgen dat je nagels dunner worden en dat ze dus ook makkelijker gaan scheuren. Daarom is het best dat je scherpe nagels vermijdt en dat je dus regelmatig gaat vijlen om ze zo extra sterk te houden. Zeker omdat je pas na een maand opnieuw langs gaat bij de schoonheidsspecialiste doe je er goed aan om ze kort te houden.

Probeer je handen zo droog mogelijk te houden

Uiteraard moet je je handen gebruiken, maar probeer je handen zoveel mogelijk uit water te houden. Zaken zoals de afwas doen vormen uiteraard geen probleem, maar hoe meer je met je handen in het water zit, hoe groter de kans is dat je nagellak sneller zal afbladderen.

Blijf van je nagels

Na een tijdje zal de nagellak toch beginnen afbladderen. Dan is het belangrijk dat je er vooral gewoon van blijft. Begin er zeker en vast niet aan te pulken, want zo kunnen er laagjes van je nagel mee komen waardoor je je nagel beschadigt. Best maak je gewoon een afspraak bij je schoonheidsspecialiste.

Niet tevreden over uw website? Deze startup biedt gratis hulp!

 

Als onderneming is het belangrijk om steeds vooruitstrevend te zijn. Zo kan een bedrijf niet meer zonder verschillende technologische snufjes, die eigenlijk geen snufjes meer zijn, maar die ondertussen gewoon basics voor een bedrijf geworden zijn. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een duidelijke, overzichtelijke website die doet waarvoor hij gebouwd is: potentiële klanten overtuigen en bestaande klanten informeren.

82% van de Belgen zit dagelijks op internet

De laatste jaren is steeds vaker gebleken dat een website voor een bedrijf erg belangrijk geworden is. Uit een studie van de Wereldbank blijk dat 82,2% van de Belgische bevolking dagelijks in aanraking komt met internet. Een goede website is voor de meeste bedrijven slechts een kleine investering met vaak een erg groot rendement tot gevolg. Althans, indien uw website opgeleverd werd door een professionele firma met kennis van webdesign en zoekmachines. In Nederland is dit intussen al 94%.

Google verwijdert oude websites uit z’n zoekresultaten

Een website die geen klanten oplevert, is vaak ook een website die niet geoptimaliseerd is voor smartphones. Ook voor Google is dit menens. Sinds 1/1/2015 zijn er immers meer mensen die hun zoekmachine gebruiken met een smartphone of tablet, dan met een traditionele desktop pc. Sinds 2015 gaat Google daarom proactief websites verwijderen uit de zoekmachines, die niet geschikt zijn voor smartphonegebruik.

Een grote misvatting bij vele ondernemers

Vele ondernemers denken dat een goede website, ook een dure website is. Maar niets is minder waar. Veel reclamebureaus hebben een uitstekende kennis van fotografie en maken visueel prachtige websites. Met als grote nadeel, dat dergelijke websites op vlak van zoekmachines vaak een heuse ramp zijn. Een website is meer dan een online visitekaartje met wat professionele foto’s , ook onder de motorkap moet een site anno 2017 voldoen aan de strenge vereisten van de zoekmachines. Tenzij men veel geld wil betalen voor een website die niets oplevert.

Vlaamse startup komt met geniale oplossing

Toch hebben heel veel bedrijven nog te vaak een onduidelijke, onoverzichtelijke en vooral gedateerde website die helemaal niet strookt met de huisstijl van het bedrijf. De reden hoeft niet ver gezocht te worden: tijd. Als ondernemer moet je je merendeels van de tijd bezighouden met andere zaken dan met het bouwen van een website. Vaak met zaken die wellicht nog belangrijker zijn om je bedrijf te runnen zoals het hoort. Bovendien zorgt de startup voor een website die écht bij je onderneming past, én meteen ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines en smartphones.

Daar heeft de startup Webdesign / Leads For You iets op gevonden. Als ondernemer kun je gratis advies aanvragen bij Webdesign / Leads For You over het bouwen van een website. Vervolgens gaat Webdesign / Leads For You gratis offertes aanvragen bij tientallen webdesigners met het oog op een nieuwe website. Het grote voordeel is dat je je als ondernemer niet hoeft bezig te houden met de website, maar dat je je als ondernemer volledig kan focussen op het bedrijf.

Meteen een schot in de roos

De formule van Webdesign/ Leads For You blijkt na slechts enkele maanden al een echte succesformule te zijn. “Heel wat ondernemers zijn op zoek naar een nieuwe website die voldoet aan de laatste nieuwe voorwaarden, maar hebben eigenlijk te weinig tijd om zich hier mee bezig te houden. Dat wij dat werk in hun plaats doen is voor een bedrijf mooi meegenomen. Dat merken we ook aan de aanvragen die we de laatste maanden amper konden bijhouden”, aldus de startup Webdesign / Leads For You.

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend meer informatie aanvragen op LeadsForYou.be. Vanaf 1 februari 2017 wordt de gratis dienstverlening tijdelijk ‘on hold’ gezet, om de kwaliteit van de dienstverlening te behouden. Wie interesse heeft, is er dus best nog snel bij.

Ziet je interieur er zo uit? Dan ben je hip!

Moesten interieurtrends zo snel veranderen zoals modetrends, dan zouden we ongeveer om het jaar ons interieur moeten veranderen. Gelukkig is het niet zo, maar toch zien aan het begin van elk nieuw jaar enkele nieuwe trends die komen piepen.

Zo waren koper, strakke vormen en geometrische vormen vorig jaar erg hot. In 2016 echter niet meer!

Planten zijn nog steeds erg in

Vorig jaar al waren planten in je interieur erg in. Planten zorgen voor een aangenaam gevoel en zuiveren bovendien de lucht in je huis. Vooral veel en grote planten is echt een must voor je interieur. Vandaar de term “botanisch wonen” die erg vaak gebruikt wordt. Maar in 2016 merken we dat het vooral planten op plantenstaanders en plantenstandaards zijn die hot zijn.

1

Kies voor ronde en ovale vormen

Vroeger waren het vooral strakke en geometrische vormen die erg aanwezig waren in heel wat interieurs. Maar in 2016 worden die vormen vervangen door ronde en ovale vormen. Die vormen zorgen ervoor dat vooral de kleinere interieurs zich een stuk groter voordoen dan dat ze eigenlijk zijn. Want ronde vormen nemen gewoon veel minder plaats in.

2

De natuur op nummer één

Vorig jaar was het al een trend, maar ook dit jaar zijn natuurlijke materialen erg in. Hout, marmer, steen, koper, wol, linnen, … Alle materialen die rechtstreeks uit de natuur komen krijgen een welverdiende plaats in je interieur. Deze materialen zijn niet alleen erg hip, maar bovendien ook zeer eerlijk.

3

Geometrische tegels

Wie regelmatig een kijkje neemt op Pinterest, zal al gemerkt hebben dat geometrische tegels een must zijn voor elk strak interieur. Let wel op: patronen zoals dambordpatronen zijn volledig not done. Hier en daar wat marmer om het geheel een extra touch te geven is een pluspunt!

4

Tapijten aan de muur

Je kent ze misschien nog van vroeger bij je oma, de tapijten aan de muur. Wel, het zijn niet zo’n tapijten die we bedoelen. De tapijten die we bedoelen zijn hippe kunstwerken. Wat nog leuker is, is om zelf zo’n kunstwerk samen te stellen.

Alleenstaande mama (41) uit Brugge krijgt korting op al haar reizen

Iedereen gaat wel eens graag op reis. Er even tussenuit om alle stress van je af te gooien en om de batterijen weer volledig op te laden. Maar helaas kost een reis vaak veel geld, zeker wanneer je met het vliegtuig weggaat of wanneer je ervoor kiest om ergens in een hotel te verblijven. Toch kan het: goedkoop op reis gaan. Wij ontmoetten Marleen (41) uit Brugge, alleenstaande mama van twee kids: Viktor (2) en Sanne (5).

Een simpel trucje bespaart je honderden euro’s

“Mijn job als leerkracht vergt veel van me. ’s Avonds mijn lessen voorbereiden voor de volgende dag. Examens verbeteren. Bijlessen geven… Af en toe heb ik nood aan ontspanning. Zelf ga ik enorm graag op reis, en mijn bovendien laat mijn werksituatie het ook toe om regelmatig vakantie in te plannen. Het enige probleem is echter dat op reis gaan jammer genoeg veel geld kost. Tot ik in 2014 een methode ontdekte waardoor ik plots 70% goedkoper kon reizen dan alle andere Vlamingen” aldus Marleen.

unknown
“We genoten in 2015 van een zonovergoten vakantie op Tenerife, en spaarden €700 uit ten opzichte van alle andere hotelgasten. Dat was héérlijk!” vertelt Marleen.

“3 dagen genieten in Athene voor nog geen 89 euro, inclusief vlucht!”

We vroegen Marleen welke reizen ze al op haar palmares heeft. “Ik kan ze intussen niet meer bijhouden. Vorige maand zaten we in Athene, voor nog geen 89 euro, inclusief vlucht. Samen met Viktor en Sanne heb ik ook al vele citytrips op de teller: Parijs, Hamburg, Wenen, Istanbul… Vorig jaar gingen we gaan shoppen in London. En onze mooiste reizen waren die naar Griekenland, Tenerife en Mallorca. Daar verbleven we in luxueuze all-in resorts, voor nog geen derde van de normale prijs.” getuigt Marleen.

"Onze reis naar Griekenland (Santorini) was een van onze hoogtepunten. Die plek moet je ooit gezien hebben in je leven!"
“Mijn trip naar Griekenland (Santorini) was een van onze hoogtepunten. Die plek moet je ooit gezien hebben in je leven!”
Marleen: mijn kids waren gek op Malta (eind 2014): zon, zee strand, lekker eten...
Marleen: “Mijn kids waren gek op Malta (eind 2014): zon, zee, strand, lekker eten…”
athene
Marleen met haar kids op citytrip in Athene, september 2016. “Een beetje cultuur opsnuiven, kan geen kwaad”

Wat is jouw geheim?

We vroegen Marleen hoe ze er al twee jaar lang in slaagt om telkens zo goedkoop te reizen. “Het principe is simpel. Op internet bestaan er relatief onbekende websites, waar je erg goedkoop een reis kan boeken. Mijn favoriete website is Bied Mee. Daar kan je bieden op reizen vanaf €1. En ik heb een extra troef: ik bied namelijk enkel op momenten wanneer nauwelijks anderen achter hun PC zitten. Iets na 10u ’s ochtends (de kids op school hebben dan speeltijd) kan je koopjes doen, maar ook ’s avonds laat na 23u kan je erg voordelig citytrips en reisjes aankopen. De meeste mensen zitten dan namelijk al in hun bed” aldus Marleen.

En hoeveel moet dit kosten?

“Een account aanmaken op BiedMee.be is helemaal gratis. Daarna kan je het actuele aanbod van reizen bekijken. Ik kan het iedereen die graag reist, warm aanbevelen.” besluit Marleen.

Wij besloten alvast om de proef op de som te nemen, en zelf een account aan te maken. Een uitgebreid verslag mag je alvast verwachten in onze volgende editie.

Door: EVH

De vijf mooiste zwembaden met zeewater

Zwemmen tussen de rotsen in zeewater. Nog nooit zal je je zo één gevoeld hebben met de natuur. Dit zijn enkele van de mooiste zwembaden in Europa waar je in zoutwater zwemt.

Thassos (Griekenland)

In de Giola lagune heeft de natuur al het werk gedaan door deze prachtige lagune in zee te creëren. De lagune bevindt zich in de rotsen, dichtbij Astris op het eiland Thassos. De lagune is omgeven door natuurlijke kliffen van waar je in het zwembad kunt springen. Dit is trouwens de enige toegang tot het zoutwater zwembad.

1

Saint-Malo (Frankrijk)

De naam van dit zwembad, Plage de Bon Secours, stelt je meteen volledig gerust. Op kalme dagen is het contrast tussen de spiegelvlakte van het zwembad en de ruwe golven van de zee rond het zwembad een prachtig fenomeen om te zien. De getijden in Saint-Malo zijn de grootste in Europa. Het zwembad werd gebouwd omdat de zee zich in de jaren ’30 te ver terug trok voor zwemmers.

2

Copenhagen (Denemarken)

Dit lijkt niet meteen een exotische bestemming om in de zee te zwemmen. Toch mag dit unieke “zwembad” zeker gezien zijn. De ene helft van het bad ligt op Zweeds grondgebied, de andere helft op Deens grondgebied. De Zweedse kant dient het hele jaar door als recreatieplek met sauna en de Deense kant is een open zwembad waar je van drie- en vijfmeter platformen kunt duiken.

3

Sintra (Portugal)

In dit kleine dorpje waar heel wat typische witte huisjes staan, vind je beneden aan de klif een volledig natuurlijk zwembad. Doordat de zee er regelmatig erg hevig is, kan je al eens een onder de golven bedolven worden in het zwembad. Iets hoger gelegen vind je een gezellig restaurant waar je lekkere vis kunt eten.

4

La Palma (Canarische Eilanden)

Het zwembad van Charco Azul is een prachtig zwembad dat kunstmatig aangelegd werd. Het zwembad werd echter wel gevuld met fris zeewater. Rond het zwembad vind je kleedkamers en een leuk visrestaurantje. Vooral de omgeving van het zwembad is echt de moeite.

5

Ongelofelijk: jonge mama krijgt tot €800 voordelen

Zwanger zijn is op zich al een prachtig geschenk waar ongeveer elke vrouw vanaf een bepaalde leeftijd naar uitkijkt. Je hoopt dan ook dat alles goed verloopt voor, tijdens en na de zwangerschap. De Roze Doos, het programma dat zich richt op jonge mama’s , is voor heel veel mama’s al zeer handig gebleken tijdens de periode waarin ze zwanger waren.

Ook voor Vanessa, een jonge moeder van 28 jaar uit Zeebrugge die net bevallen is van een zoontje. “Voor, tijdens en na mijn zwangerschap heb ik op regelmatige basis staaltjes van producten, voordelen en nuttig advies gekregen van De Roze Doos. Als ik alles optel, kom ik toch al snel aan ongeveer €800 denk ik”, begint Vanessa.

Wat is De Roze Doos precies?

“Wel, zoals ik al zei is De Roze Doos website waar je je kunt aanmelden van zodra je weet dat je zwanger bent. Wanneer je aangemeld bent, ontvang je op regelmatige basis geschenkdozen, aanbiedingen en informatie van De Roze Doos of van partners waarmee De Roze Doos samenwerkt zoals Procter & Gamble (voor pampers) en Nutricia (voor babyvoeding). Naast de vele gratis producten krijg je als jonge moeder ook toegang tot het digitaal platform van De Roze Doos, waar er heel wat advies op te vinden is. Je krijgt ook toegang tot gidsen en informatie die je als leidraad kunt gebruiken tijdens je zwangerschap, erg nuttig dus”, aldus Vanessa.

 De Roze Doos is verkrijgbaar in het Frans en Nederlands en bevat tal van leuke staaltjes en kortingsbonnen. En dit 100% gratis!
De Roze Doos is verkrijgbaar in het Frans en Nederlands en bevat tal van leuke staaltjes en kortingsbonnen. En dit 100% gratis!

Verschillende geschenkpakketten

De hoofdreden waarom heel wat jonge mama’s zich vanaf het prille begin inschrijven bij De Roze Doos, zijn de prachtige gratis geschenkpakketten. Ook voor Vanessa was dit de belangrijkste reden. “Inderdaad! Natuurlijk is het leuk om wat extra informatie te krijgen via het magazine van De Roze Doos. Zo heb je meteen een antwoord op je vragen en heb je ook niet het gevoel dat je er alleen voor staat. Maar de geschenkpakketten zijn echt bijna te mooi om waar te zijn. Na je inschrijving ontvang je in totaal vijf verschillende geschenkpakketten: tijdens je zwangerschap, bij de bevalling, 4 maanden na de bevalling, wanneer je kindje 1 jaar wordt en het laatste pakket als je kindje 3 jaar wordt. Elk pakket zit vol met producten en handige informatie.

En waar zitten de addertjes?

“Geen. De Roze Doos aanvragen is 100% gratis, zelfs de verzendkosten!. Zie het als een win-win situatie: grote merken zoals Pampers en Nutricia zijn maar al te graag bereid om gratis staatljes weg te geven aan jonge mama’s . Want zo leren wij hun producten kennen, en kunnen we later ook klant van hen worden.” aldus Vanessa.

carrefour-roze-doos
Kortingsbonnen, staaltjes, gratis pampers…

“Ik kan het iedereen aanraden”

Zelf had Vanessa nog nooit van De Roze Doos gehoord, maar nu zou ze het uit eigen ervaring aan iedereen aanraden. “Een vriendin van mij vertelde ooit over De Roze Doos en over alle spulletjes die ze ontvangen had. Ik vond het bijna te mooi om waar te zin, maar kijk, 2 jaar later heb ik me zelf ingeschreven en is het echt wel zo. De pakketten van De Roze Doos zijn voor elke moeder ongetwijfeld een uniek geschenk. Bovendien vraagt het niet veel werk om de pakketten te ontvangen: inschrijven en klaar”, besluit Vanessa.

Geïnteresseerden kunnen ook een gratis Roze Doos aanvragen op www.derozedoos.be.

“Nog nooit zo goedkoop op vakantie geweest” – Jens (27) uit Hasselt

Iedereen gaat wel eens graag op reis. Er even tussenuit om alle stress van je af te gooien en om de batterijen weer volledig op te laden. Maar helaas kost een reis vaak veel geld, zeker wanneer je met het vliegtuig weggaat of wanneer je ervoor kiest om ergens in een hotel te verblijven. Toch kan het: goedkoop op reis gaan.

Onze redactie kreeg onlangs een mailtje van de 27-jarige Jens uit Hasselt, die ons liet kennismaken met Biedmee.be. “Biedmee.be is een website die ik enkele maanden terug per toeval ontdekt heb. Ik was eigenlijk op zoek naar een manier om goedkoop op reis te gaan. Want zelf ga ik enorm graag op reis, en mijn bovendien laat mijn werksituatie het ook toe om regelmatig verlof te nemen. Het enige probleem is echter dat op reis gaan jammer genoeg veel geld kost. Tot ik de website Biedmee.be leerde kennen”, begint Jens.

Bieden vanaf 1 euro

“De website Biedmee.be is eigenlijk een website waar je kunt bieden op verschillende zaken, zoals bijvoorbeeld huishoudtoestellen, elektronica, … en dus ook reizen. Nadat je een profiel aangemaakt hebt (duurt hoogstens 1 minuut) kun je alle openstaande veilingen zien en kun je dus ook beginnen met bieden. Soms kun je vanaf 1 euro beginnen bieden, soms vanaf een iets hoger bedrag, afhankelijk van hoe hoog er iemand geboden heeft.

“Onlangs kreeg ik een bericht van een vriend dat hij ook een reis geboekt heeft via Biedmee.be: iedereen doet het!”

3 daagse citytrip naar Barcelona voor 89 euro, inclusief vlucht

Onlangs nog is Jens naar de Spaanse stad Barcelona geweest, via Biedmee.be. “Inderdaad, enkele weken terug vond ik er een openstaande veiling voor een 3-daagse citytrip naar Barcelona, inclusief vlucht. Je kon bieden vanaf €27 euro, een spotprijsje dus! Nadat enkele anderen een tegenbod hadden gedaan, won ik uiteindelijk de veiling en had ik dus een 3-daagse citytrip naar Barcelona gewonnen voor slechts 89 euro, inclusief vlucht. Nog nooit eerder hadden mijn vriendin en ik zo goedkoop een reis geboekt”, vertelt Jens.

Wat moet je doen?

“Om te bieden op Biedmee.be hoef je eigenlijk vrij weinig te doen. Het enige wat je uiteraard moet hebben, is een account op Biedmee.be. Een profiel aanmaken is vrij simpel en duurt echt niet lang. Je moet gewoon enkele gegevens invullen of je kunt je ook gewoon aanmelden met Facebook. Daarna kun je meteen beginnen bieden op reizen, elektronica, huishoudartikelen, …”

Daarom is voldoende water drinken zeer belangrijk

Je hoort het vaak van mensen dat ze elke dag ongeveer een liter water proberen te drinken, of dat water drinken echt wel belangrijk is voor jou. Maar waarom is zoveel water drinken nu belangrijk? In totaal bestaat ongeveer 60% van ons lichaam uit water. Onze hersenen bestaan uit ongeveer 70% uit water en onze longen uit ongeveer 90% uit water. Ook ons spierweefsel bestaat voor ongeveer 75% uit water. Met deze gegevens wordt het al snel duidelijk dat water enorm belangrijk is voor het menselijk lichaam.

Volgens studies zouden we per dag ongeveer 2,4 liter vocht vervangen. Dit kunnen we doen door voldoende te drinken en doordat ons lichaam water haalt uit het voedsel dat we opeten. Nu weten we wel al dat water drinken enorm belangrijk is voor ons, maar waarom precies is het zo belangrijk?

Risico op hartaanval verlaagt

Wie voldoende water drinkt, verkleint het risico op een hartaanval. Uit verschillende onderzoeken bleek dat iedereen die 5 glazen water per dag drinkt maar liefst 41% minder kans heeft op een hartaanval dan mensen die 2 glazen water of minder per dag dronken.

Water drinken = gewicht verliezen

Wie graag enkele kilo’s kwijt wil, moet voldoende water drinken. Doordat je water drinkt, zal je minder andere drankjes drinken waar vaak heel veel calorieën inzitten. Bovendien bevat water geen vet, geen calorieën, geen koolhydraten en geen suiker. Hierdoor zal je gewichtsverlies sneller gestimuleerd worden.

1

Water helpt tegen hoofdpijn

Wie vaak hoofdpijn heeft, drinkt misschien niet genoeg. Vaak ontstaat hoofdpijn doordat je niet genoeg drinkt en dus uitdrogingsverschijnselen begint te vertonen.

Water reinigt je huid

Doordat je veel water drinkt, zorg je ervoor dat je huid gereinigd wordt. Mensen die veel water drinken, ervaren dit ook zelf. Uiteraard zal je dit niet na enkele glazen zien, maar bij sommigen zie je het verschil al na een goeie week.

2

Goed voor de spijsvertering

Water zorgt ervoor dat maagzuurproblemen en constipatieproblemen opgelost worden. Voldoende water drinken helpt je spijsvertering dus in het algemeen.

Het badpak is helemaal terug van weggeweest

Vroeger was het bijna niet weg te denken, een badpak. Ongeveer iedere vrouw had er wel eentje of meerdere liggen in haar garderobe. Na het hoogtepunt van het badpak deed de bikini z’n intrede, waardoor het badpak prompt op de achtergrond verdween. Maar nu is er goed nieuws voor wie er nog een badpak achterin z’n kast had liggen: het badpak is weer helemaal hot!

Als we de verschillende celebrities mogen geloven, dan is het saaie imago van het badpak verdwenen als sneeuw voor de zon. Badpakken zijn opnieuw populair en worden nog steeds populairder. Dat merk je ook aan het aanbod van de gekende winkels zoals Hunkemöller, H&M, Asos, Zalando, … Daar vind je dit jaar opvallend meer badpakmodellen in het aanbod dan de vorige jaren.

1

Een trend die wel opvallend is, is dat het vooral de sexy, modernere en meer gewaagde badpakken zijn die het erg goed doen. Vroeger kochten mensen een badpak om zo weinig mogelijk van hun lichaam vrij te geven, nu doen ze net het omgekeerde. Oudere mensen kiezen dan weer liever voor badpakken die een corrigerende functie hebben. Ook fel gekleurde badpakken doen het bij de oudere doelgroep erg goed.

Saai en preuts imago

Tot voor kort hadden badpakken vooral een saai en preuts imago. Maar toch worden de modellen van de jaren ’60 en ’70 als voorbeeld gebruikt om de hedendaagse badpakken te ontwerpen. In die periode zag je heel veel badpakken die erg hoog of net erg laag uitgesneden waren, en die modellen zie je nu terug in de winkels. Daarmee kunnen we stellen dat het saaie imago van de badpakken voorgoed verdwenen is.

2

Maar tegenwoordig kan een badpak ook gebruikt worden als onderdeel van je outfit. Heel veel mensen trekken bijvoorbeeld een mooie, trendy short over hun badpak, waardoor je meteen een leuke zomeroutfit hebt. Bij een bikini gaat dit al iets moeilijker.

Moderne badpakken hebben één klein nadeel

Ondanks de toenemende populariteit van de moderne badpakken, hebben ze toch één klein nadeel. Doordat ze vaak een speciaal ontwerp hebben, kunnen de badpakken strepen nalaten wanneer je een tijdje in de zon gezeten hebt. Wanneer je je badpak uittrekt, lijkt het alsof je het nog aan hebt.

3